1 Mart 2014 Cumartesi

HAFTASONU





Haftasonunuz sevdiklerinizle mutmuslu , gülerek gecsin.


Ama sporu ve saglikli beslenmeyi sakin ihmal etmeyin emi?

Bu yaziyi mutlaka  okuyun :) Pisman olmuyacaksiniz.


4 yorum:

  1. Bende cooook güzel bu resimdeki gibi capcanli bir hafta sonu diliyorum hepimize!!;)
    yaziyi keyifle okudum canim, özellikle kendimizi saglikli simartma fikri kulagima küpe olacak...
    sevgilerle

    YanıtlaSil
  2. İki yazıyı da okudum hatta hızımı alamayıp ondan ona derken bikaç yazı daha okudum.Kendimi incelediğimde gördüm ki aslında kendimi şımartırken yemek yerine örneğin yeni bi parfüm,kitap vs gibi şeyler alıyorum yani yemekten uzak durabiliyorum ama stres benim en büyük problemim hem yemek konusunda hemde genel olarak sağlığım için...Stresle başetmeyi öğrenmem gerek.Haftasonumuz bereketli geçsin dolu dolu yaşayalım inşallah:)
    evergreen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba evergreen,

      Haklisin stress faktörü, yemek yemeyi kötü yönde etkiliyor.Bu konuda neler yapilabilir , bu sorunu nasil cözebiliriz arastiralim, bakalim neler yapabiliriz.

      Kimi yemekten kesilir, kimide asiri yer..Kisisine göre degisiyor.Her iki durumda saglikli degil.

      Sil
  3. Şuleciğim iki yazıda da çok güzel bilgi ve öneriler var. Mehmet Öz'ün yazısını okurken "market alışverişi" ile ilgili önceden okuduğum ve deneyerek işe yaradığını gördüğüm bir öneriyi paylaşmak istiyorum: Alışverişe özellikle market alışverişine aç gitmeyin, tok karnına yapılan alışverişlerde, açken yapılan alışverişlere göre daha az abur-cubur alındığı gözlemlenmiş. Ayrıca liste ile gidilen alışverişlerde tok olanlar listeye bağlı kalırken, aç olanların liste dışında, pek çok şey (özellikle abur-cubur) aldıkları tespit edilmiş.
    Kendimde gözlemlediğimse; aç olduğum zaman yiyecek ve abur-cubur reyonlarının önünde daha çok oyalanıp, alıp almak arasında mücadele ettiğimi görüyorum. Tok olduğum zaman ise değil almak, bakmak bile istemiyorum:)))

    YanıtlaSil

Yorumlariniz icin cok tesekkür ederim...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma