29 Nisan 2015 Çarşamba

CHIA TOHUMLU SEBZE SUYU

SAGLIKLI CHA TOHUMLU SEBZE SUYU,
CHIA TOHUMLU SEBZE SUYU

Sabah ise gitmeden ,ac karnina bir  bardak CHIA TOHUMLU SEBZE SUYU  icildi...Sebze suyunu paketlenmis olarak Bio marketten aldim.

1   bardak sebze suyu
1  tatli kasigi (tsp) chia tohumu
aci pul biber , Cayenne Pfeffer
dereotu, havuc

Tadi cok güzeldi.Chia tohumlarinin tadi ,kokusu yok, her seyde kullanilabiliyor...Sebze suyu: Domates suyu, havuc suyu, eski lahana suyu, kereviz suyu, kirmizi pancar suyu,salatalik suyu Biber salcasi, Sogan suyu, fasülye suyu,dereotu suyu, bitkisel Deniz tuzu iceriyor.

Arada bir sebze suyu alirim, bu seferki de hosuma gitti.Gecenlerde, bal ile tatlandirilmis sade havuc suyu almistim.Onun tadi agir gelmisti.

Biliyormusunuz, Almanya'da  cocuklar bile kücük yasta sebze suyu icmeye basliyor...( tabii, sekersiz,katkisiz,sulandirilmis ) .Ben ogluma icerememistim, sevmemisti  :)



,gemüsesaft,sebze suyu,Alnatura,sulemcafe
SEBZE SUYU

8 yorum:

  1. chia tohumunu ilk defa duydum.. Sebze suyu içme alışkanlığımız keşke olsa...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nahidecigim, kusura bakma yorumlâri anca gördüm..Evet, arâda icmede fayda var...Yeni yeni Türkiye'de de taniniyor.Internet sitelerinde satiliyormus diye biliyorum.

      Sil
  2. chia tohumu cok meshur oldu. Her yerde goruyorum artik. Sebze suyuna katmak iyi fikirmis..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pinterste ve yabanci bloglarda görüyordum,denemek anca kismet oldu..Herseye kâtilabiliyormus, recelde ypiliyor,deneyecegim:)

      Ipekcigim de yeni degisim programinda tüketiyor, gördüm,blogunda yayinliyor yediklerini :)

      Sil
  3. eh bakalım bunu da öğrendiik :)

    YanıtlaSil
  4. Canım ya, bu bilgi öyle iyi geldi ki; çok teşekkür ederim. "Biomarketten aldım" kısmını okuyunca, marka sorayım diye geçirdim aklımdan ama gerek kalmadı, foto eklemişsin :) Haziran'da 1 aylığına oğlumun yanına geleceğiz Almanya'ya; diğer 2 oğlumla beraber... Hem mini bir tatil yapacağız, hem de çocuklar dil kursuna gidecekler. Bu 1 aylık süre zarfında, ne yapar ederim de, şu son 1 aydır alıştığım sistemi bırakmam, sebze sularımı içmeye devam ederim diyordum, hızır gibi yetiştin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Reformhaus'larda muhakkak bulunur.Bu markanin büyük süpermarketleri var.Kalacâginiz cevrede arastirabilirsin.Sanirim Türkiye'de ki fiyatlardan ucuz olur.Internette arastirdim bayagi bir pahali...
      Cook güzel, ben baska markada bulursam yazarim sana:)

      Sil

Yorumlariniz icin cok tesekkür ederim...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma