12 Temmuz 2015 Pazar

PRATIK YAPRAK SARMASI


Bayram gelirken PRATIK YAPRAK SARMASI  videosunu görmem harika oldu..Denenmeye DEGER.Bir de sarilabilecek güzel yaprak bulabilsek ne güzel olurdu :)

Cook kolay gözüküyor ,ne dersiniz?

11 yorum:

  1. ben denedim canım , yapamadım. el alışkanlığı gerektiriyor ,zamanı olnalar uğraşıp öğrenebilir. bilmiyorum belki ben becerememişimdir. sen de dene bir bakalım merak ettim şimdi. kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  2. Tüh!,bende sevinmistim,hep özenirdim böyle kalem gibi sarilmis sarmalara...Denemek istiyorum..Paketlerden cikan sarmalar büyük olursa..Bazen miniminacik cikiyorlar...

    YanıtlaSil
  3. Bana sarmasi degilde icini hazirlamasi zor geliyor. Kalin, ici bol fistik ve uzumlu sarmalari cok severim aslinda...simdi olsa da yesek....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hic sorma ,tam Zamani...Taze yapraklârla sarilmis olacak ki...himmm! Bizde daha cok etlisi yapilir...Esim ,oglum,fistikli ,üzümlüsünü sevmiyor...Eskiden ,yani cocuklugumda cok severek yerdim,bayilirdim :)

      Sil
  4. Bu poşete sarma işine annem fena sardırdı. Artık yanyana 3-4 sarma sığdırma rekoru kırmaya çalışıyor aynı anda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Turbo yaprak sarmasi :) teyzem süpermis :)
      Deneyince ,yorumumu yazarim.Bakalim ben becerebilecekmiyim :))

      Sil
  5. aaa yaprak gelmiyo mu türk pazarı filan yok mu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim buralarda görmedim, belki vardir:) Pazarlarda türk reyonlari,calisanlari var..Belki türklerin yogun oldugu semtlerde olabilir,hic firsatim olmadi gitmeye..Genelde gidenler Türkiyeden getiriyor, ya da marketlerden aliyor...Paket isi rizikolu,cok bozuk,sert cikabiliyor:(

      Sil
  6. Ne kadar ilginç hemen yaprak olsa da denesem diye geçti içimden. Bu bilgilendirici paylaşım için teşekkür. ama gene de pratik gerek bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ilhan Bey, tavsiye ederim...Cok kolay ve zevkli sariliyor yapraklar ,denedim :)

      Sil
  7. Bende bu ara sarma yapmak cok istiyodum ama biraz useniyodum, boyle pratik sarma islemini gorunce tamam dedim :) Ancak bu kadar denk gelebilirdi ablacim, tesekkurler :)

    YanıtlaSil

Yorumlariniz icin cok tesekkür ederim...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma