GLUTENSIZ,UNSUZ TOST EKMEKLI SAGLIKLI KAHVALTI |
KECI PEYNIRLI ,ISPANAKLI KIRMIZI FASÜLYELI TOST |
YUMURTALI KIRMIZI FASÜLYELI TOST,NEFIS ÖTESIYDI ! |
TEPSIDE PISEN KIRMIZI FASÜLYE EKMEGI (KIDNEYBOHNEN BROT) |
Gecen haftalarda yayinladim kirmizi fasülyeli ekmekle yaptigim tostlardan, fikir vermesi acisindan iyi olur dedim...Yapmaya DEGER bir lezzet...üstelik Low carb,glutensiz,cok güzel bir Protein ekmegi...
ama ekmek tarifi sayfasını açamıyorum :(
YanıtlaSilKusura bakmayin, linkte bir hata olusmus.simdi düzelttim...haber verdiginiz icin tesekürler :) sevgilerle
SilValla harika görünüyor yaa Sule, ellerine saglik:)
YanıtlaSilTesekkürler canim :)
SilSulem ne zamandir yazmiyorum sana ama gelip okuyorum sık sık :)
YanıtlaSilBen yoyo oldum, geri kilo aldim, hemi de bi sürü T︵T
Ama bi haftadir diyete başladım :) umarim tekrar verir, bi daha almam..
Buraya daha da sık yorum yaparım da.. beni motive ediyor blogun :)
Bi de karabugday'i nasi pisiriyorsun, onu merak ediyorum.. bi yerde kaynattiktan sonra kirmizi suyu dökün tarzi bisi okudum ama tam anlamadım :(
Eski yeme aliskanlikarina geri dönmen iyi olmus, motivasyon icin Kilo verdigin zamanlarda hissettiklerini hatirla :)
SilKarabugdayin yikayip, süzüp pilav gibi ya da sadece haslarken ,pisme aninda su renk veriyor...Bu suyun dökülmesi lazim deniyor...Ayni yesil mercimekte haslarsin,kara suyu cikârya onun gibi ...Karabugdayi iyice yikayip su da bekletip ,pisirmeden kullanilabiliyor ... ben üstünü gececek kadar su icinde ,suyunu cekene kadar pisiriyoum..Biraz diri olursa iyi olur, yoksa cok yumusar...
Yumurtalı olan beni benden aldı :)
YanıtlaSilBu arada uno lihgt ekmeğini değiştirdi çiya tohumlu oldu, her yediğimde kulaklarını çınlatıyorum :)
:)) simdi chiayi halk marketlerinde satisa sunuyorlar,cok SIK görüyorum ...Afiyet olsun canim :)
Sil