tag:blogger.com,1999:blog-6545559885392649856.post4232984817228228332..comments2024-02-26T17:23:40.872+01:00Comments on Sulem Cafe: DIYET SAKSUKA TARIFI ,FIRINDA KIZARTMASulemcafehttp://www.blogger.com/profile/03009409383392928789noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-6545559885392649856.post-88370247253029687212014-03-28T13:00:23.516+01:002014-03-28T13:00:23.516+01:00Bende arada kullanirdim, artik kullanmayacagim.Hak...Bende arada kullanirdim, artik kullanmayacagim.Haklisin eskiden Mikro dalga firin mi vardi?<br /><br />Donmus seyleri, bir gün önceden buz dolabinda cözdürmek en sagliklisi deniyor.Cok acil durumda sicak su dolu legenin icinde buz dolabi torbasinin icinde cözdürüyorum,eti yada tavugu...<br /><br /><br /> Sulemcafehttps://www.blogger.com/profile/03009409383392928789noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6545559885392649856.post-70980854537668592852014-03-28T11:39:03.271+01:002014-03-28T11:39:03.271+01:00Şule'cim
Ben de folyoyu ısıyla temas ettirmeme...Şule'cim<br />Ben de folyoyu ısıyla temas ettirmemek gerek diye biliyorum. Fırında kullanımı yanlış diye duymuştum. Baking paper kullanıyorum ben hep. Pişirme teknikleine dalınca ben evden mikrodalgayı da çıkardım. 2 ay olacak, henüz 1 kere bile ihtiyacını duymadım daha. Duduhttps://www.blogger.com/profile/13337539216711045653noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6545559885392649856.post-29665338002613517072014-03-28T06:07:59.729+01:002014-03-28T06:07:59.729+01:00Hos geldiniz,tesekkür ederim.
En kisa zamanda ziya...Hos geldiniz,tesekkür ederim.<br />En kisa zamanda ziyaretinize geliyorum.SevgilerleSulemcafehttps://www.blogger.com/profile/03009409383392928789noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6545559885392649856.post-82711248477973452142014-03-28T06:04:42.857+01:002014-03-28T06:04:42.857+01:00Firin torbasindanda Cook memnunum,tavuk ve patetes...Firin torbasindanda Cook memnunum,tavuk ve patetesi ayri torbalarda pisiririm, harika oluyor.<br />Senin yöntemde super fikir Sevgicigim.Sulemcafehttps://www.blogger.com/profile/03009409383392928789noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6545559885392649856.post-28756463484501035672014-03-27T23:32:36.670+01:002014-03-27T23:32:36.670+01:00ellerinize sağlık güzel bir tarif..bloğunuzu takib...ellerinize sağlık güzel bir tarif..bloğunuzu takibe aldım bende beklerimAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/02373972814879263271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6545559885392649856.post-41370625158314767462014-03-27T21:53:15.585+01:002014-03-27T21:53:15.585+01:00Ay kokusu geldi burnuma :) Ellerine sağlık Şule ab...Ay kokusu geldi burnuma :) Ellerine sağlık Şule ablacım çok lezzetli görünüyor :)<br />evergreenAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6545559885392649856.post-15406429772534546062014-03-27T21:21:34.071+01:002014-03-27T21:21:34.071+01:00Ben de alimünyum folyo ile ilgili olumsuz söylemle...Ben de alimünyum folyo ile ilgili olumsuz söylemler duymuştum o yüzden kullanmak zorunda kalırsam önce yağlı kağıda sarıp sonra almn. folyoya koyarak pişiriyorum. <br />Bu gün benzer sebzezeleri üzerine sotelenmiş et ve bol taze sarısak ta katarak fırın torbasında pişirdim. Gayet lezzetli oldu. Senin yaptığın şeklini de (fırın kağıdı ile) deneyeceğim mutlaka. Yoğurt yasağı bitince bol yoğurtlu da güzel olur:)) Sevgiler...sevgihttps://www.blogger.com/profile/01755399884179212459noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6545559885392649856.post-73230580513035183212014-03-27T17:06:47.665+01:002014-03-27T17:06:47.665+01:00Alzhemier'ı tetiklediğini okumuştum alüminyumu...Alzhemier'ı tetiklediğini okumuştum alüminyumun....zeynebbhttps://www.blogger.com/profile/03565300657598585160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6545559885392649856.post-8806585383099975802014-03-27T16:07:13.770+01:002014-03-27T16:07:13.770+01:00Intenette uzun bir arastirma yaptim, herkes bir se...Intenette uzun bir arastirma yaptim, herkes bir sey söylüyor.Post olarak yayinlamayi düsünüyorum.<br />Kisaca eksi gidalari Aluminyum iceren bir seyde pisirmeyin ve bunlari aluminyum iceren kaplarda saklamayin diyorlar.Barbekü yaparken kullanmak saglikli derken, kimileride zararli diyor.<br /><br />Ne kadar az kullanilirsa o kadar iyi,o kadar bilgiye ulastim ki...Ama <br /><br />Ispatlanmis bir Studie yokmus...postu zamanim olunca yazacagim.O kadar cok seyin icinde Aluminium varmis ki, sasirirsiniz ,benim gibi...,<br />Mesela : MIDE ilacinin icinde daha cokmus,mideyanmasi icin icilen ilaclardada Aluminium varmis...<br />Ama Panik yapmaya gerek yok.... <br />Bilgilere alman sitelerinden ulastim.Bütün bu bilgilere ragmen en sagliklisi Doktora danismak..Sulemcafehttps://www.blogger.com/profile/03009409383392928789noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6545559885392649856.post-46122887010521192832014-03-27T14:21:59.072+01:002014-03-27T14:21:59.072+01:00Bunu bilmiordum, tesekkürler canim.Kagidi izgarada...Bunu bilmiordum, tesekkürler canim.Kagidi izgaradan yanabilir diye kullanmaktan cekindim ( 200 dereceye kadar izinli) , Silikonlar var , tepsiye sermek icin,o zamanda rahat oluyor, o da sanirim 200 dereceye kadar izinli.Belki bir daha ki sefere Isiyi 200 dereceye ayarlayip kizartirsam,yanma tehlikesi olmaz.Biraz uzun sürer belki ama daha saglikli olur.Sevgilerimle canim...<br />Simdiye kadar arastirmamadim bu konuyu ,bir bakayim :)Sulemcafehttps://www.blogger.com/profile/03009409383392928789noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6545559885392649856.post-49004071732904786642014-03-27T14:09:56.453+01:002014-03-27T14:09:56.453+01:00Afiyet olsun Sulecim, cok guzel gorunuyor. Benim d...Afiyet olsun Sulecim, cok guzel gorunuyor. Benim de favorimdir kendileri. Ve evet patates ve havuc da eklenilebilir (izinli zamanlarda).Yalniz sana nacizane bir tavsiyem olacak. Aliminyum folyo yu direkt yiyeceklerle temas ettirmemek gerek diye biliyorum. O yuzden firin tepsisine yagli kagit serip o sekilde pisirmen daha guvenli olur bence. Baharin gelmeye hic niyetinin olmadigi Cincinnati'den sevgilerimle...hayattankesintiler.blogspot.comhttp://hayattankesintiler.blogspot.comnoreply@blogger.com